Валери Домовчийски бе избран за Футболист №1″ на изминалия 7-ми

...
Валери Домовчийски бе избран за Футболист №1″ на изминалия 7-ми
Коментари Харесай

Домовчийски: Като изключим първите няколко отбора, първенството е равностойно и всеки може да победи всеки

Валери Домовчийски бе определен за " Футболист №1″ на миналия 7-ми кръг от efbet Лига.

Нападателят на Ботев (Враца) вкара и двата гола за триумфа на отбора над Етър с 2:1, което му донесе премията в конкуренцията на Марко Перван от Ботев (Пд), който също осъществя две попадения, само че против Витоша и Найджъл Робърта, който вкара победното попадение за Левски против Локо (Пд).

" Радостно е, че успяхме да вземем първа победа у дома и зарадвахме нашите почитатели. Мачът беше тежък и както можеше да спечелим, по този начин и да загубим ", сподели Домовчийски по отношение на дуела с Етър.

" Миналата година също не започнахме по най-хубавия метод, само че през тази има малко усъвършенстване. Надявам се да вървим нагоре. Срещу Лудогорец ще създадем всичко допустимо да се възползваме от това, че ще играят в евротурнирите. Дано се изморят и вземем нещо ", добави пловдивчанинът.

" В тима има много нови момчета, някои ни напуснаха. Има още какво да се желае и да се подобряваме във фаза отбрана. Целта ни, несъмнено, е да се запазим в Първа лига и след това да спечелим колкото се може повече точки. Задачата ми е да въвеждам голове и да оказвам помощ на тима. Като изключим първите няколко тима, шампионата е равностойно и всеки може да победи всеки ", съобщи още Домовчийски.

Накрая той пожела триумф на някогашния си клуб Левски в дербито с ЦСКА: " Дано победят, без значение с какъв резултат ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР