Валери Божинов заяви, че все още не си търси нов

...
Валери Божинов заяви, че все още не си търси нов
Коментари Харесай

Валери Божинов: Левски има нужда от хора като мен

Валери Божинов съобщи, че към момента не си търси нов тим, откакто договорът му с Левски изтече.

Нападателят получи позволение да се готви със " сините " и тренира с отбора под управлението на Живко Миланов.

Финансовата обстановка на " Герена " остава несигурна, само че той е оптимист за бъдещето на клуба. Освен това опитният футболист призна, че Левски има потребност от хора като него, които постоянно са подготвени да оказват помощ на младите състезатели.

" Аз съм оптимист и съм човек, който има вяра. Сигурен съм, че нещата ще се оправят. Това е Левски. Няма по-велико нещо от нашия клуб, от почитателите. Под каква форма не мога да кажа, само че съм уверен и съм сигурен, че нещата ще се оправят. Левски ще се стабилизира и ще бъде там, където му е мястото ", разяснява той.

" Благодаря на Наско Сираков, на Живко Миланов, на управление и на всички в клуба, че ми дадоха тази опция да остана и да упражнявам в Левски, да си направя подготовка в случай че ми е изминал договорът. Не диря други тимове на този стадий. Търся само и единствено да упражнявам и да се приготвя добре, да оказа помощ на момчетата, които са там. Аз знам какво е Левски и Левски има потребност от хора като мен ", добави стрелецът.

Бившият таран на Ювентус благодари и на съотборниците си, че са останали в тима в този сложен миг.

" Благодаря на момчетата за професионализма, за отдадеността, за идеята поради моментната обстановка, в която се намира клубът. Всички идват да работят с усмивка, с готовност, с воля. Всеки дава всичко от себе си за Левски. Левски е идея за всички нас. Ситуацията е тежка, само че футболистите идват да упражняват, готвят се и чакаме с неспокойствие положителни вести ", сподели още Божинов пред медиите на Националния стадион " Васил Левски " през днешния ден за финалите на детския шампионат в памет на някогашния си съотборник от националния тим и непосредствен другар Георги Марков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР