Валери Божинов в момента е разкъсан от дилема. Той умува

...
Валери Божинов в момента е разкъсан от дилема. Той умува
Коментари Харесай

Валери Божинов разкъсан на две, умува къде да продължи кариерата си

Валери Божинов сега е раздран от алтернатива. Той умува дали да продължи кариерата си в "Ботев " (Враца) до края на сезона или още през зимната пауза да поеме към чужбина. Интерес към нападателя има от тимове от Русия, Азербайджан и Казахстан. Валери авансово се бе схванал с управлението на Ботев, че ще остане във Враца до края на календарната година. Той обаче сега е благополучен там и съществено се замисля дали да не продължи да играе за отбора до лятото, написа "Меридиан мач ".
Иначе Божинов продължава да има здравословни проблеми. Той се контузи по време на мача с "Черноморец " (Балчик) за Купата на България и е под въпрос за идната среща с "Лудогорец " на стадион “Огоста” в Монтана.
Същата е обстановката и с Атанас Фиданин. В строя след възобновяване от контузия пък се завърна Костадин Гаджалов, само че и той е под въпрос за мача с първенците. Със сигурност няма да играе халфът Даниел Гаджев, който бе изпъден в срещата със "Славия " в мача от 10-ия кръг.
Все още не е определа цената на билетите за мача с "Лудогорец ". Очаква се почитателите да заплащат по 15 лв. и за този дуел. Толкова беше цената на билетите и за семействата на ЦСКА и "Левски ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР