Валери Божинов-младши за първи път се носи на крилете на

...
Валери Божинов-младши за първи път се носи на крилете на
Коментари Харесай

Валери Божинов-младши заведе гаджето си на Малдивите

Валери Божинов-младши за първи път се носи на крилете на любовта. Синът на някогашния футболист Валери Божинов и фолкпевицата Алисия, който е на 16 година, за сефте сподели гадже.

Любимата му се споделя Ивет Кочова и наподобява по-голяма от него, само че към този момент не е ясно дали това е по този начин. Знае се едно – девойката към този момент е спечелила мама Алисия на своя страна. Дотолкова, че певицата посрещна Нова година с младата двойка на Малдивите. Не е ясно дали с тях е бил и актуалният обичан на Алисия, който тя ревностно крие.

Компанията отпътува за райското място малко преди настъпването на 2024-та. Останаха там към 10 дни. Именно от Малдивите Валери-младши и Ивет демонстрираха любовта си. Девойката качваше сторита съвсем всеки ден. В тях двамата се любуват уместно на сантименталното място. Кочова сподели и посрещането на Нова година. За компанията това се случи на брега на океана, където им бе приготвена маса със свещи. Преди това Ивет и Валери се снимаха за спомен до един от басейните в комплекса.

Влюбените младежи и Алисия отседнаха в едно от най-луксозните места на Малдивите – The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Курортът е под шапката на една от най-известните вериги в света „ Мариот “. Разположен е във водата в биосферния резерват на ЮНЕСКО в атола Баа, заобиколен от Индийския океан. Разполага със 70 вили. Най-евтината нощувка сега е $845. Със сигурност към Нова година цените са били по-високи.

Самата Алисия не се натрапваше доста на влюбената двойка. Тя отново качи няколко независими фотоси от райското кътче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР