Валери Божинов-младши, който не обича да се показва на светски

...
Валери Божинов-младши, който не обича да се показва на светски
Коментари Харесай

Ето го най-скъпият гост на партито на Никол Божинова

Валери Божинов-младши, който не обича да се демонстрира на всемирски събития и заобикаля публицистите, се появи с татко си и другар на рождения ден на сестра си Никол Божинова, видя Hotnews.bg . Предни дни майка му Алисия се оплака, че единственият й наследник се промъква скрито в публиката на „ Като две капки вода “, с цел да я гледа. Певицата акцентира, че известността й, както и тази на Валери Божинов-старши, не радват сина им. Въпреки това Валери-младши желае да тръгне по пътя на татко си.

„ Синът ми не обича изявленията и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни. Все отново изиска да ме поддържа на първото ми предаване в „ Капките “ и сподели: „ Мамо, апелирам те единствено никой да не идва и да не ме питат нищо! “, описа тя. Валери обаче бе щракнат на празненството на Никол, която стана на 10 години. Майка й Николета Лозанова провежда празненство с доста балони, а Божинова получи куче-булонка. „ Ти си по-добрата част от мен. Тази, която ме научи да обичам, по метод като никой различен.

Тази, която осмисли целия ми свят. Ти си две очи, които постоянно ще диря. Ние сме две души, които вечно се свързват. Обичам те, мое всичко! “, написа Лозанова.Малката чародейка е плод на любовта сред Ни Ло и футболиста Валери Божинов и несъмнено наследява усета към модата на майка си.Батко й Валери е от връзката на Алисия със спортиста, която я изостави поради плеймейтката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР