Валери Божинов е изненадата в състава на Звездите на Етър“

...
Валери Божинов е изненадата в състава на Звездите на Етър“
Коментари Харесай

Валери Божинов облича отново екипа на Етър

Валери Божинов е изненадата в състава на „ Звездите на „ Етър “ за идния мач против „ Звездите на България “ от САЩ-94 за стотния празник на великотърновския клуб! Божигол още веднъж ще облече виолетовия екип и ще играе дружно с първенците от „ Етър “ от 1991 година Валери се завръща при „ болярите “ след далечната 1999 година, когато вкарваше голове с виолетовата фланелка, предава Спортал.

Божигол, защитавал цветовете на тимове като „ Лече “, „ Ювентус “, „ Фиорентина “, „ Парма “, „ Манчестър Сити “, „ Спортинг “, „ Левски “ и ред други в богата си футболна биография, ще облече още веднъж виолетовия екип! Отново, тъй като „ Етър “ е един от първите тимове в спортната кариера на Валери. Той играе тук през 1999 година в детския отбор дружно с имена като Иван Петков, Росен Ванков, Илиян Трифонов… Само ще напомним, че точно „ Етър “ бе последният му български тим, преди да се завърне в родния футбол в „ Левски “ през 2014 година "

„ Тази история, която има „ Етър “, тя не може да се изтрие. Това е история, която е писана и ще продължава да се написа! “, показа преди време Божинов.

Валери, добре пристигнал още веднъж на „ Ивайло “!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР