Валери Агуеман е сертифициран диетолог и основател на собствен уелнес

...
Валери Агуеман е сертифициран диетолог и основател на собствен уелнес
Коментари Харесай

Диетоложка шокира с признание за храната

Валери Агуеман е сертифициран диетолог и създател на личен уелнес уеб страница. Още когато е на 15 години, тя доста добре знае, че мечтае да се занимава професионално с правене на хранителни режими.

„ Растейки аз мъчно одобрявах тялото си и нямах положително отношение с храната “, споделя тя пред Women's Health. Добавя, че е желала да промени косата, цвета на кожата си и телосложението си, с цел да се впише в обществото.

В опитите си да реализира това обаче тя се изтощава физически и душевен.

„ Тренирах прекалено, ядях по-малко от това, от което тялото ми имаше потребност. Никога не бях удовлетворена от себе си “. Така Валери стартира да изследва вярното хранене и каква връзка има то с съвършената фигура.

Открива, че храната въздейства върху това по какъв начин се чувствате и по какъв начин функционирате. „ Храната е просвета и аз желаех да науча повече за нея “, споделя тя.

Десетилетие по-късно Агуеман към този момент дава професионални препоръки на хора от целия свят, които нямат визия по какъв начин да реализират мечтаните резултати. „ Едно от най-големите недоразумения, които дамите имат във връзка с храненето, е мисленето, че има повсеместен метод към отслабването. Всяка жена е неповторима и има характерни хранителни потребности “, споделя диетоложката. Добавя, че не би трябвало да се демотивирате, в случай че видите, че един режим работи при другите, а при вас не дава резултат.

Валери споделя с Women's Health храната, с която стартира деня си, с което се надява да вдъхне кураж на всеки, който е тръгнал по нейния път.

Агуеман постоянно трансформира утринните си хранения. Понякога яде останки от вечерята си или пък се задоволява с кисело мляко. Други сутрини пък си забърква две яйца с моцарела, задушени зеленчуци и нарязано авокадо. „ Комбинацията от протеини и мазнини ми оказва помощ да се усещам сита “, изяснява тя.

Публикация, споделена от (@flourishheights) на Сеп 29, 2020 в 9:54 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР