Валентина Вълкова от Бургас спечели Hells Kitchen и заслужено грабна

...
Валентина Вълкова от Бургас спечели Hells Kitchen и заслужено грабна
Коментари Харесай

ВИДЕО Валя от Бургас спечели Hells Kitchen и 100 бона, зрителите ронят сълзи за "уютната" Вики

Валентина Вълкова от Бургас завоюва Hells Kitchen и справедливо сграбчи чека с огромната премия от 100 хиляди лв.. 

За първи път в историята на предаването феновете следиха заключителен двубой сред две дами – и двете представителки на Бургаска област. Битката бе сред Валентина и Виктория от Поморие.

Последното предизвикателство за сезона тества тяхното равнище и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната инспекция на началник Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше еднакъв, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната паница на Валентина и тя завоюва преимущество в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата тима готвиха по авторските менюта на водачите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична експедитивност, само че екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни приключиха резервациите си наедно. Анкетните карти, които началник Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се трансформира в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

„ Много благодаря, Шеф! Все още не мога да допускам. Много съм щастлива и разчувствана “, показа Валентина незабавно след успеха. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че пухкавата поморийка не съумя да победи с огромната премия точно на рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.

„ Ти беше моята фаворитка. Семейството и приятелите ти сигурно могат да се гордеят с това, което сподели, тъй като от самото начало беше себе си ”, сподели той.

Въпреки че кулинарното предаване завърши, почитателите на Виктория заляха обществените мрежи. Те са разочаровани, че не тяхната любимка е огромният победител в шоуто. " Валентина може да е спечелила 100 бона, само че Виктория завоюва сърцата на хората, а това е най-голямата победа! ", " Разочароващо решение! Загубихте ме за идващия сезон! ", са единствено част от мненията на феновете, които са стискали палци за симпатичната поморийка.

А вижте по какъв начин двете финалистки се забавляваха в общежитието, до момента в който чакат огромния миг. Вихрушките в кухнята с изключение на успеха, демонстрираха, че не могат да разделят и шампанското. Накрая обаче седнаха да си кажат наздраве за дълго чакания женски край, част от който са точно те:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР