Валентина Георгиева определи като голям успех класирането си за Олимпийските

...
Валентина Георгиева определи като голям успех класирането си за Олимпийските
Коментари Харесай

Валентина Георгиева: Целта ми на Олимпийските игри в Париж е да направя едно достойно представяне

Валентина Георгиева дефинира като огромен триумф класирането си за Олимпийските игри в Париж, само че добави, че се надява на почтено показване, класиране за край и за какво не орден.

Георгиева неотдавна завоюва сребърен орден на прескок на европейското състезание в Римини, което сигурно ѝ дава самочувствие, само че и подвигна упованията към нея.

" Целта ми на Олимпийските игри в Париж е да направя едно почтено показване. Все отново аз съм на 17 години. За мен е изцяло задоволително, че ще съм там. Борбата за тази квота беше жестока. Гоним положително показване, дай боже край, само че се надявам и на орден ", съобщи Георгиева, която единствена от всички български спортисти почете поканата на Българския състезателен тотализатор и честването във връзка 67-та му годишнина.

" Честитя рождения ден на Спорт Тото и им благодаря за поддръжката, която демонстрират към нас и по тази причина, че ни оказват помощ да изпълним една фантазия. Ще се постарая да направя една добра година, едни мощни олимпийски игри и да накараме България да се гордее с нас ", добави Георгиева.

Нейният треньор Филип Янев съобщи, че тренировките не стопират, макар сребърния орден от европейското състезание и завоюваната квота.

" Не сме спирали да упражняваме. В залата сме, тъй като следва Световна купа във Варна другата седмица. Няма време за разпределяне. Радвам се, че мога да работя с подобен темперамент като Валентина, тъй като това е нещо рядко. Тук не става въпрос единствено за гений. За да бъдеш добър състезател, ти би трябвало и мощен темперамент ", сподели Янев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР