Валентина Ангелова, ученичка от ПГ „Асен Златаров“ във Видин, грабна

...
Валентина Ангелова, ученичка от ПГ „Асен Златаров“ във Видин, грабна
Коментари Харесай

НАП награди ученичка от Видин за знанията й

Валентина Ангелова, ученичка от ПГ „ Асен Златаров “ във Видин, сграбчи последната десета премия в четвъртия сезон на просветителния план на Национална агенция за приходите „ Влез в час с налозите “. С верните си отговори на теста за работа в чужбина Валя си завоюва велосипед Drag ZX Pro. Днес тя получи премията си персонално от Ирена Илиева - шеф на офиса на Национална агенция за приходите във Видин.
Националната организация за приходите организираше просветителния си план през последните четири години. Всички видинските междинни учебни заведения участваха интензивно в другите издания на плана. Лекторите от офис на Национална агенция за приходите Видин изнесоха над 150 образователни часа, отдадени на налози и осигуровки пред съвсем 3 500 възпитаници от 8 до 12 клас.
„ Чрез изнасянето на уроци пред учениците и уточнения за нуждата от заплащане на налози и осигуровки, правата и отговорностите на жителите и бизнеса, както и вредите от сивата стопанска система, приходната организация си сложи за цел да промени усещанията на младежите и да ги приготви за идния им допир с финансовата система. Към сегашния миг несъмнено мисля, че сме успяли. Можем да се похвалим с доста дейното присъединяване на видинските възпитаници в плана на Национална агенция за приходите „ Влез в час с налозите “. Спечелените награди ми дават мотив да се гордея с децата на Видин “ съобщи при награждаването Илиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР