Валентин Златев сподели подробности за сделката, която превърна Лукойл България

...
Валентин Златев сподели подробности за сделката, която превърна Лукойл България
Коментари Харесай

Валентин Златев: Лукойл Левски ще бъде европейска сила

Валентин Златев показа детайлности за договорката, която трансформира " Лукойл България " в общоприет спонсор на баскетболния Левски 2014.

Столичани към този момент ще носят името Левски Лукойл. Ето какво сподели Златев пред " Блиц " по тематиката:

" Решението, което взех не е непринудено. Това е решение, което назряваше в годините, защото търсим развиване. Чест е да си първенец на България, само че ние търсим развиване и на европейската сцена.

 Снимка 329715
Източник:

Левски е тим с история. Тити Папазов крепеше баскетболния тим на " сините през последните години. С него водихме доста съществени диалози. Казах му да се дефинира какъв желае да бъде - треньор, политик, държавник или актьор.

 Лукойл Левски е реалност! Тити Папазов треньор, Тодор Стойков президент
Лукойл Левски е реалност! Тити Папазов треньор, Тодор Стойков президент

Компанията става общоприет спонсор на столичани, Тодор Стойков президент

Тити избра да е треньор, което демонстрира неговото огромно предпочитание и отдаденост към Левски. Сигурен съм, че в тандем с Тошко Стойков ще реализиран съществени триумфи на интернационалното поле. Амбицията ни е да реализираме съществени резултати на европейско ниво.

Ако приказваме за обичаи във връзка с баскетбол, то тимът на Лукойл има повече от Левски. Но 14 години Лукойл е първенец, а в това време нямаше лична зала, в която да играе мачовете си от европейските клубни шампионати и беше заставен да търси разнообразни ", съобщи Златев.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР