Валентин ЙОРДАНОВ>Левски победи Марица с 3:1 в третия си мач

...
Валентин ЙОРДАНОВ>Левски победи Марица с 3:1 в третия си мач
Коментари Харесай

Левски с 3 от 3 в контролите

Валентин ЙОРДАНОВ> Левски победи Марица с 3:1 в третия си мач от лятната подготовка и втори на лагера в Правец. Преди това " сините " надиграха с по 2:1 Пирин и Етър. 
Станислав Маламов (42) откри за пловдивчани с добавка след пас на Сали Садъков. Асен Чандъров (43) небрежно изравни, като отклони с крайник изстрел с глава на Илиян Стефанов. Патрик-Габриел Галчев опита да изненада отдалече вратаря на маричани Петър Начев, само че той се оправи.
След паузата Ивелин Попов центрира към дузпата и влетелият от втора позиция Илиян Стефанов (47) с глава прати топката в долния десен ъгъл, с цел да реализира цялостния поврат. Веселин Марчев (49) пропусна да изравни. При центриране в " синьото " наказателно поле с топката се разминаха Хосе Кордоба и Килиан ван дер Каап, само че вратарят  Пламен Андреев съумя да я избие в корнер.
Бразилците Рикардиньо (64) и Уелтън (73) пропуснаха да усилят. Това стори Роналдо (79), откакто Жереми Петрис подаде от тъч на Рикардиньо и той с гърди откри сънародника си, който с топовен диагонален шут простреля още веднъж Начев.
В края Уелтон напредна по левия фланг и пусна по земя за Джавад ел Джемили (87), само че Начев избави с опитност. При идната мощна офанзива бранител на Марица почисти топката от голлинията.
Мачът в Правец бе изгледан и от мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков. Следващата контрола на отбора в Правец е на 8 юли против кипърския АПОЕЛ.
Стана ясно, че Сираков ще се среща с халфа Георги Миланов в опит да го убеди да се завърне на " Герена ", откакто тимът му в ОАЕ Ал Дафра изпадна от локалния хайлайф и той стана свободен сътрудник. 
" Полезна контрола. Ще изглеждаме по най-хубавия метод за първите мачове. Още предходната година споделих, че тимът има огромен капацитет, само че управлението преценя дали ще се притеглят нови футболисти. Трябва да играем с това, с което разполагаме. Дай Боже, някой да направи трансфер в огромен европейски отбор и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в различен футболист ", разяснява след мача Ивелин Попов и призна за възможното завръщане на Миланов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР