Валентин Велчев ще бъде специален гост на третото издание на

...
Валентин Велчев ще бъде специален гост на третото издание на
Коментари Харесай

Валентин Велчев представя дебютния си албум на фестивала Синия Дунав във Видин

Валентин Велчев ще бъде специфичен посетител на третото издание на Международния фолклорен фестивал " Синия Дунав " във Видин (2-4 септември), за който ДУМА писа. Носителят на премията " Певец на годината 2021 " за дебют ще направи огромен концерт на лятната сцена пред художествената изложба в града на 3 септември от 19 ч. Той ще показа песните от дебютния си албум " Аз съм Валентин ", който излезе за неговия празник на 1 април и бързо се трансформира в обичан на меломаните, научи ДУМА от Лео Богдановски. 
За първи път пред видинската аудитория лауреатът на " Пирин фолк " ще извърши шлагерите си от фестивала - " Пирински орли " (2019), " Благословен " (2020) и " Наздраве " (2021). Специален акцент в програмата му ще бъде химнът на Северозапада - " От Враца до Дунава ". Младият гений е подготвил и няколко изненади за рецитала си, като една от тях е присъединяване на локален танцов състав, който ще съпроводи осъществяванията му. Организатори на фестивала са община Видин и Event Masters, а входът е свободен.
Събитието към този момент се трансформира в една от културните прояви с интернационален мащаб и особена национална значителност, които оказват помощ да съхраним своя народен образ посредством националното творчество. 
 

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР