Валентин Котов беше един от студентите, които успяха да зададат

...
Валентин Котов беше един от студентите, които успяха да зададат
Коментари Харесай

Стартът на политическия сезон през погледа на младите

Валентин Котов беше един от студентите, които съумяха да зададат въпрос на водача на „ ИТН “ Слави Трифонов при среща в Пловдивския университет. Тогава той насочи рецензии към него и партията по отношение на политическото им говорене.

В специфичното студио на bTV за първия работен ден на новите депутати, Котов съобщи, че е отишъл на срещата, тъй като се интересува от политическата конюнктура в страната.

„ Отидох, с цел да получа отговор на няколко съответни въпроса, за жалост, това не се случи. Има Такъв Народ не си вършат услуга като на съответни въпроси стартират да шикалкавят и да увъртат. Мисля, че те са си взели записка и оттук насетне би следвало да сменят метода “, добави студентът.

Николай Алгафари беше признат като член на ГЕРБ, откакто беше претендент за народен представител от гражданската квота на партията. Той разяснява първият работен ден на депутатите и апела на президента Румен Радев.

„ Предполагам, че акцията, която организираха президентът и служебното държавно управление, най-вероятно се надяват държавното управление да не включва ГЕРБ, а те са безусловно незаобиколим фактор, тъй като са толкоз години във властта и могат да носят отговорност “, посочи Алгафари.

Според младия политик ГЕРБ са единствената партия, която дава опция на неговите връстници да вземат участие в изборите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР