Валентин Илиев се завърна в ЦСКА 1948. От новия сезон

...
Валентин Илиев се завърна в ЦСКА 1948. От новия сезон
Коментари Харесай

Официално: Валентин Илиев се завърна в ЦСКА 1948

Валентин Илиев се завърна в ЦСКА 1948. От новия сезон той ще води дубъла на "червените ". На поста той заменя Владимир Димитров.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

"Приветстваме с добре пристигнал назад у дома Голмайстора от "Анфийлд "! Валентин Илиев се завръща в ЦСКА!

41-годишният старши треньор ще застане отпред на дублиращия отбор на клуба. Илиев към този момент подписа контракта си и ще стартира работата си с "армейците " на старта на подготовката за новия сезон във Втора лига.

Специалистът ще взе участие и в формалната конференция на ЦСКА в понеделник от 11:00 ч. в Пресклуб "България ", където ще бъде показан дружно с новия старши треньор на първия тим на "червените " Любослав Пенев.

Храбрият бранител на ЦСКА от близкото минало е един от любимците на армейските почитатели. С фланелката на тима записва 149 мача и вкарва 14 гола, от които най-незабравим, несъмнено, е оня за успеха с 1:0 на "Анфийлд " над настоящия европейски клубен първенец Ливърпул в мач от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига през август 2005 година

Илиев става първенец на България с "армейците " през 2005 година и подвига и Купата на страната с отбора през 2006 година В голям брой от мачовете си за "червените " носи и капитанската лента на тима, с цел да циментира името си измежду незабравимите армейски бойци и да бъде запомнен като същински водач на терена и отвън него.

През 2016 година той за следващ път потвърди, че носи несклоняем мъжки темперамент и изигра огромна роля при полагането на основите по възраждането на "червената " концепция, като застана отпред на ЦСКА 1948 и изведе отбора до поредни трофеи от четвъртия и третия ешелон, с цел да влезе клуба в професионалния футбол.

По този метод Валентин Илиев влезе вечно в историята на нашия клуб, а през днешния ден с горделивост и чест го приветстваме назад вкъщи и му пожелаваме здраве, шанс и купища триумфи с дублиращия отбор на "армейците "!

Армеец до мозъка на костите си!

Успех, Вальо!

САМО ЦСКА! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР