Валентин Грудев, който е член на съвета на директорите в

...
Валентин Грудев, който е член на съвета на директорите в
Коментари Харесай

Валентин Грудев за ситуацията в Берое: Решението е взето отдавна!

Валентин Грудев, който е член на съвета на шефовете в Берое, разяснява днешните думи на министъра на енергетиката Андрей Живков, който съобщи, че, съгласно него, Топлоелектрическа централа “Марица Изток 2” не би трябвало да налива по 5-6 млн. лв. в клуба, защото е с големи задължения.

“Ако може да се чете сред редовете, той сподели, че би трябвало да се вземе решение от притежателя. Това решение от дълго време е взето. Изявлението на служебния министър е красноречиво. Решението е взето от дълго време. Не искам да разясня повече”, сподели Грудев, който добави, че заралии ще се подсилят с няколко футболисти до дни.

“На крачка сме от привличането на вратар и централен бранител. Следващата седмица и едно крило. Няма да привличаме други българи.

Явно, че България, за клубове с избран бюджет, изгледахме над 20-30 вратаря, говорихме с много от тях, мъчно се случват нещата. Говоря за чужденци.

Футболистите, които се връщат тук, считам, че Камен Ханджиев, за времето, в което беше в Берое, е един от футболистие, които нашата поблика безпределно уважанва. Симеон Мечев и Миро Енчев считаме, че ще оказват помощ с опита, който имат. Все отново са български футоблисти.

От напусналите само интерес имаме към Конте, който чака оферта от няколко турски тима. Той е единственият с късмет да се върне”, безапелационен е Валентин Грудев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР