Валентин ГеоргиевСамолетната катастрофа, в която загина водачът на Вагнер Евгений

...
Валентин ГеоргиевСамолетната катастрофа, в която загина водачът на Вагнер Евгений
Коментари Харесай

Говорещи глави

Валентин Георгиев
Самолетната злополука, в която почина лидерът на " Вагнер " Евгений Пригожин, предстоящо отприщи лавина от версии и спекулации, а като всяко следващо " знамение " ще заглъхне след няколко дни (стр. 5). В мрежата всевъзможни разбирачи завчас се преквалифицираха от шахматисти на военни авиоексперти, само че там " чешенето на езици " от дълго време е всеобщ спорт. 
Не по този начин стоят нещата обаче, когато се изрича политик, изключително в случай че конюнктурното му амплоа сега е на министър. 
Думата е за Тодор Тагарев, който не пропусна и този път да лепне леке върху страната ни с прибързани оценки и изводи. Според него " евентуално е имало подложен гърмеж на борда на самолета ", тъй като " по този начин работи Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", а " съперниците на Кремъл падат от високи етажи, пият несъответствуващ чай и биват убивани от бандити ".
Омразата на Тагарев към Русия е общоизвестна и не е нещо, което да респектира публиката. Впечатляваща е следващата проява на политическа незрялост и държанието на дилетант, който не си дава сметка, че всяка непремерена приказка може да има тежки последици за страната ни. В качеството на какъв хвърля тия летящи изречения? На доскорешен чиновник на непозната страна? Доста непрофесионално, бих споделил, само че какво да чака човек от съгласувани тролове, назначени за министри. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР