Валенсия надви Реал Сосиедад с 1:0 и записа първа победа

...
Валенсия надви Реал Сосиедад с 1:0 и записа първа победа
Коментари Харесай

Автогол осигури мечтан дебют на Бараха на Местайя

Валенсия надделя Реал Сосиедад с 1:0 и записа първа победа под управлението на новия си треньор Рубен Бараха. Автогол на Игор Субелдия в 40-ата минута зарадва изстрадалите почитатели на " Местайя ". Това беше първи триумф за " прилепите " в Ла Лига от 14 ноември. Тимът се намираше в серия от пет следващи загуби, само че с трите точки през днешния ден се отдалечи от зоната на изпадащите. Реал Сосиедад остава на трета позиция, само че към този момент единствено на точка пред четвъртия Атлетико Мадрид.

Домакините подходиха прагматично и отстъпиха притежанието на топката на баските, които обаче съвсем не сътвориха чисти положения пред вратата на Гиорги Мамардашвили. Реал Сосиедад има единствено една победа в последните си пет турнирни мача, а положителната форма на Атлетико и Бетис заплашва мястото на " чури урдин " в топ 4.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР