Валенсия изигра най-силния си мач от началото на сезона в

...
Валенсия изигра най-силния си мач от началото на сезона в
Коментари Харесай

Валесния показа головата си мощ срещу Хетафе

Валенсия изигра най-силния си мач от началото на сезона в Ла Лига. " Прилепите " разрушиха с 5:1 Хетафе в семейството си от 4-тия кръг. Така възпитаниците на Дженаро Гатузо се върнаха на победния път по най-хубавия вероятен метод и зарадваха почитателите на " Местайя " с хубав и атакуващ футбол.

Първите три гола паднаха за малко повече от четвърт час. В 7-ата минута Тони Лато поучи на ъгъла на наказателното поле, финтира Аленя и със страховит шут в далечния ъгъл на вратата откри резултата - 1:0.

В 14-тата минута Юнус Муса елегантно копна топката към Самуел Лино, а той с изстрел от воле от близко направи резултата 2:0.

Третият гол падна след по-малко от две минути. Веднага след подновяването на играта гостите сбъркаха съдбовно при разиграването на топката. Тя бе върната неприятно към вратаря Давид Сория, който с още по-лошо отиграване я прати в краката на Саму Кастийехо, а той вкара в опразнената врата за 3:0.

И през второто полувреме шоуто продължи. В 65-ата минута Нико Гонзалес се разписа с глава след корнер за 4:0, а в 68-ата минута Уго Дуро бе изведен на скорост и съумя да се пребори с директния си надзирател и да означи на някогашния си тим за 5:0.

Хетафе съумя да направи загубата си малко по-почетна в 78-ата минута, когато при едно центриране в наказателното поле топката не бе изчистена добре и стигна до Гастон Алварес, който мигновено я прати в мрежата за 5:1.

В края на мача изцяло ненужно и двата отбора си изкараха по един червен картон. Първо бе изпъден Илаиш Мориба от домакините, а по-късно и Мауро Арамбари от гостите.

Така Валенсия събра актив от 6 точки и излезе на 10-ото място в таблицата. Хетафе остава без победа и единствено с 1 извоювана точка на предпоследното 19-о място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР