Валенсия диша във вратата на лидера в Примера дивисион –

...
Валенсия диша във вратата на лидера в Примера дивисион –
Коментари Харесай

Валенсия диша във врата на Барселона след шеста поредна победа

Валенсия диша във вратата на водача в Примера дивисион – Барселона, откакто реализира шеста поредна победа в шампионата. „ Прилепите “ завоюваха с 2:1 гостуването си на Алавес от десетия кръг на Ла Лига.

Мунир Ел Хадади насочи прекрасен удар в 18-та минута, само че Нето внимаваше и избави.

Валенсия поведе в резултата в 34-та минута, когато Андреас Перейра подаде към Симоне Дзадза, който с доста прекрасен удар вкара топката в горния ляв ъгъл на вратата на Пачеко.

Валенсия бе покрай отбелязването на втори гол в 44-та минута, само че след удара на Карлос Солер топката мина над напречната греда и излезе в навън.

Алавес съумя да изравни резултата в 49-та минута, когато Мунир Ел Хадади центрира от корнер в наказателното поле на Валенсия, където Алексис Руано се извиси над всички и вкара топката в долния десен ъгъл на вратата на Нето.

Алавес можеше да реализира цялостен поврат в 54-та минута, само че Нето съумя да се намеси доста решаващо и да избави удара на Мунир Ел Хадади.

Съдията Гонсалес Гонсалес свири дузпа за Валенсия в 65-та минута, откакто Родриго Ели игра с ръка в наказателното поле на Алавес. Наказателният удар бе осъществен от Родриго в 66-та минута и Валенсия още веднъж излезе напред в резултата.

След този триумф Валенсия резервира второто място в класирането с 24 точки, до момента в който Алавес е предпоследен с едвам 3 точки след изиграването на мачовете от първите 10 кръга на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР