Валежите от сняг постепенно спират, като сутринта в крайните южни

...
Валежите от сняг постепенно спират, като сутринта в крайните южни
Коментари Харесай

Времето: Валежите спират, но ще остане студено

Валежите от сняг последователно стопират, като сутринта в крайните южни региони и тук-там в планините към момента ще превалява. Облачността от север ще продължи да се раздира и понижава, в доста региони до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, само че с него ще продължи да прониква леден въздух. Минималните температури ще са най-вече сред минус 5 и 0 градуса, а оптималните сред 1 и 6 градуса.

Над планините до обяд облачността ще бъде забележителна, с валежи от сняг основно в южните региони на страната. В следобедните часове облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 1 градус, а на 2000 метра - към минус 6 градуса.

В утринните часове тук-там в крайните южни региони по Черноморието към момента ще превалява дъжд или влажен сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен север-североизточен вятър, който последователно ще раздра облачността от север. Максималните температури ще бъдат сред 4 и 8 градуса. Температурата на морската вода ще е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:40 часа и ще залезе в 16:53 часа. Продължителността на деня е 9:13 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР