Валдемар Герд, член на международния комитет на Бундестага, заяви, че

...
Валдемар Герд, член на международния комитет на Бундестага, заяви, че
Коментари Харесай

Гласове от Бундестага да се свалят санкциите срещу Русия

Валдемар Герд, член на интернационалния комитет на Бундестага, съобщи, че Германия би трябвало да преразгледа връзките си с Русия и да отстрани " непродуктивните наказания " против Москва на фона на новата пандемия от ковид. Това твърди съветският вестник " Известия ", съобщи БГНЕС.
Според него, страните би трябвало да си оказват помощ взаимно в сложни моменти. Депутатът предвижда, че актуалната рецесия ще удари мъчително стопанската система на Европейски Съюз.
" Санкциите трябваше да бъдат анулирани преди рецесията, породена от ковид. Въпреки това в този момент, когато границите са затворени, тази тематика е още по-актуална ", сподели Герд.
Той акцентира, че европейските страни би трябвало да възстановят търговията с Русия, което ще е от изгода за цялата икономическа система. Герд възнамерява да повдигне този въпрос на идващото съвещание на интернационалния комитет на Бундестага.
Официалният представител на фракцията на левицата в Бундестага по външнополитически въпроси Александър Ной съобщи, че поддържа тази самодейност.
" Правителството би трябвало да се концентрира върху решаването на належащи въпроси. Санкциите против Русия несъмнено не са потребни, изключително в този момент ", счита политикът.
Още: " Нови и нови ограничавания в Европа поради ковид, който се демонстрира от ден на ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР