Валдас Дамбраускас заяви, че иска да види различен Лудогорец срещу

...
Валдас Дамбраускас заяви, че иска да види различен Лудогорец срещу
Коментари Харесай

Дамбраускас обеща различен Лудогорец срещу Цървена звезда

Валдас Дамбраускас съобщи, че желае да види друг Лудогорец против Цървена звезда спрямо мачовете от последните две седмици, в които той отсъства от аварийна пейка, защото даде позитивен тест за ковид.

" Цървена звезда има проблеми, само че кой тим няма. Професионалните тимове би трябвало да са подготвени за сходен вид неща. Цървена звезда има огромен състав. Не знам кое е по-добро и кое по-лошо за нас. Мотивацията и за двата тима ще бъде доста огромна. Ние имаме също своите проблеми с контузени футболисти.

Важен е какъв ще бъде методът. Ако ми кажете един тим, който няма тези проблеми... Абсолютно всеки един тим има тези проблеми. За мен това не е проблем, а е нещо, с което тимовете би трябвало да се оправят. Интересът към мача е извънредно огромен. Ще бъде доста забавен мач за гледане.

Имах доста време да проучвам Цървена звезда през последните две седмици. Наистина знаем какво да създадем и по какъв начин да подходим. Важно е да може да направляваме мача по метода, по който ние желаеме. Нашият проект за на следващия ден ще бъде да обезвреждаме мощните страни на противника и да може да покажем най-хубавото, на което ние сме способни, и в това време да експлоатираме слабите страни на противника ", съобщи Дамбраускас.

" Анализирах доста мачове на Цървена звезда през последните две седмици. Не желая да приказвам за система и скица на игра. Важен е методът ни към срещата, а аз знам, че ще е верният. Искам да видя друг Лудогорец от мачовете, които изиграхме през последните две седмици.

Комбинация от доста неща е повода Лудогорец да не се показва добре в мачовете през последните две седмици. Разбираемо е да не може да се задържи висока форма през целия сезон. Нормално е да има спадове и мощни мачове. Съвкупност от всичко, което може да повлияе. След положителното показване в квалификациите на Шампионска лига може би имаше миг на разпределяне и на пренебрежително държание.

Треньорската липса в даден миг също се е усетила. Във всеки един тим има спадове и усъвършенствания. Ние би трябвало да създадем по този начин, че тези моменти да бъдат доста къси. Това, което се надявам, че на следващия ден ще се случи, е да има реакция от всички наши футболисти. Ще видите тим, който ще се бие, и ще даде най-хубавото от себе си ", приключи треньорът на българския първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР