Вълчи дол. По време на среща с граждани във Вълчи

...
Вълчи дол. По време на среща с граждани във Вълчи
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Крум Дончев, БСП: Реалността във Вълчи дол е - улици с дупки и рушащи се сгради

Вълчи дол. По време на среща с жители във Вълчи дол, претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Крум Дончев показа своите усещания за протичащото се в Северна България - и в частност във Вълчи дол и Суворово, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
„ Намирам се на територията на община Вълчи дол и още с влизането вниманието ми е приковано от един огромен билборд със слънчево усмихнато момиченце, държащо питка в ръце. Тук се срещнах с над 50 поданици, с които дискутирахме техните проблеми и потребности за един по-добър обществен живот ", сподели Дончев. Той изясни, че след много обстойна полемика е поискал да се запознае с платформата на Общината за развиване на града и района и означи, че е намерил огромна разлика сред концепциите за развиване и действителността.
Дончев сподели, че тя съдържа 4 съществени целта - основаване на условия за локално икономическо развиване, ограничение на безработицата, повишение на приходите, уравновесено териториално развиване и възстановяване на качеството и достъпа до административни, здравни, просветителни, обществени и културни услуги.
" Реалността, с която се сблъсках, са разкопани улици с дупки и рушащи се здания. Платформата няма по какъв начин да се извърши без национална тактика за районна политика, а хората във Вълчи дол го заслужават, тъй като имат и своя публичен принос, а точно - страхотни достижения ", добави претендентът за евродепутат.
" Вярвам, че със стратегическите ни документи „ Визия за България “ и „ Визия за Европа “ ще имаме опцията да подкрепим реализирането на Общинската платформа, която безспорно би трябвало да бъде обвързвана с действителността ", заключи Дончев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР