Ваксините са опасни, в тях се съдържат нано чипове и

...
Ваксините са опасни, в тях се съдържат нано чипове и
Коментари Харесай

Завръща ли се епидемията от полио – американците имат своите притеснения

Ваксините са рискови, в тях се съдържат нано чипове и графен, някакви други мистични материали и всичко това за надзор над душата, поддръжка на най-различни нежелани резултати, заболявания и други. Ако сте стигнали до тези редове, то се надяваме, че хващате иронията.

Нищо от посоченото не е правилно, само че все пак ще се открият задоволително интелигентни хора, които в никакъв случай не са чували за проучване на лекарство, неговият развой, както и комплексната технология. да, тези редове се пишат от човек, който е минал цялостния курс на имунизация и към момента не улавя допустимо най-високата скорост за транспорт на мобилни данни. Следователно приказваме за машинация или повреден чип, който не е бил упълномощен от Бил Гейтс.

Добрата вест е, че постепенно и несъмнено ще забележим края на тази пандемия, само че до момента в който ковид ще отшуми, започваме да следим други заболявания като маймунската шарка. Сигурни сме, че никой не желае да се изправи против още един рисков вирус, само че до момента в който продължаваме да имаме вяра в митове и да избираме да се осведомяваме от съмнителни източници във фейсбук, то сигурно няма да имаме доста огромен резултат. И дано не забравяме, че добре забравените епидемии въобще не са си тръгнали, а просто чакат своя миг.

Една такава е полиото и през 40-те и 50-те години на предишния век е отговорно за засягането на повече от 15 хиляди деца. Това е на годишна база, до момента в който имунизацията не идва през 1955 година Благодарение на нея, публичното здраве се усъвършенства, а малко по-късно стартира и имунизирането на деца. Благодарение на положителната акция и обстоятелството, че никой не е имал фейсбук, с цел да показа по какъв начин ще бъде токсичен или погубен – стига се до там, че Елвис Пресли ще се имунизира в ефир, с цел да подсигурява сигурност. В продължение на 30 години няма никакви следи от този вирус.

До юни 2022 година с новината, че има висок брой на неимунизирани хора в Ню Йорк. Мъж на към 20 години е бил диагностициран с полиовирус. Един месец по-късно ще открием, че департамента в Ню Йорк ще улови следите и ще разбере какво в действителност се случва. Проверката на други медицински центрове също удостоверява съществуването на полиовирус. И най-лошото е, че приказваме за оня вирус, който е виновен за парализа на хора. Открити са следи и в 3 други щата, в това число и в град Ню Йорк.

На 9 септември 2022 година е оповестено изключително състояние, в което се предлага на хората да се имунизират неотложно. Световната Здравна организация слага Ню Йорк в местата, където е наложително да се има такава ваксина, изключително откакто там вирусът се популяризира.

Тук идва и по-важният въпрос, завръща ли се назад в Съединени американски щати, както мнозина подозират и какви опасности се крият?

Властите са на мнение, че най-важното в този случай е да има удостоверение за сложена ваксина против този вирус. Всеки един човек в Съединени американски щати е имунизиран, в случай че не е отказал по някаква причина. Онези хора, които не са имунизирани, е належащо да го създадат, а тези, които имат подозрения, могат умерено да прегледат медицинския картон или да се имунизират още веднъж, в случай че липсват данни.

Проблемът е, че мнозина подценяват това заболяване и не могат да схванат какво в действителност се чака. Полиовирусът е извънредно инфектиран. Разпространява се от човек на човек посредством изпражнения и въздушно-капков път. Повечето хора нямат никакви признаци, което го прави още по-опасен. Мнозина ще го отчетат като лек грип, могат да вдигнат температура, да страдат от диария и корем, както и болки по тялото. Истината е, че доста малко хора могат да осъзнаят, че нещо не е наред.

1 на 200 индивида и 1 на 1000 индивида може да бъде възпален и да развие паралитичната версия на тази болест. Неговата мощ е толкоз свирепа, че може да докара до отчасти парализиране, както и сърдечни проблеми, водещи до съдбовен край. Според лекарите, хората с ваксина могат да бъдат спокойни, тъй като на практика нямат съвсем никакви шансове да се разболеят от едната или другата версия на това заболяване.

Въпреки всички опити за запознаване на жителите с имунизациите, както и за демонстриране на триумфа при децата, към момента има хора в Съединени американски щати, които са на мнение, че това е отрова, която предизвиква аутизъм. И до момента в който търсите създателя на това изказване – това е холивудска актриса, която през живота си не е докосвала учебник по биология.

Някога ще открием, че основателят на полио имунизацията е бил номиниран за Нобелова премия по медицина, само че вместо това се е трансформирал в скандал, с цел да може различен да завоюва доста популярност и да твърди тъкмо противоположното. На фона на всичко това откриваме и циркулиращ и заобикалящ имунизациите полиовирус, който обаче се счита за извънредно необичаен, най-малко на този стадий.

Поразява най-вече хората, които са с ниска имунна система, а по отношение на тези обстоятелства ще открием, че не е мъчно да забележим идващият по-сериозен камшик. Поне такива разновидности се откриват в Ню Йорк, изключително откакто учените умерено могат да взимат проби от отпадните води. И всичко може да бъде избегнато, стига човек просто да употребява медицината, а не фейсбук.

При неимунизираните се следи тъкмо противоположното – вирусът скача от един човек на различен и след към 12-18 месеца може да мутира в по-различна версия и да докара до парализа. Тогава към този момент ще е късно за всевъзможни интервенции и всички изказвания в обществените мрежи няма да могат да излекуват никого.

Според управляващите в Ню Йорк, индивидът от Рокланд Каунти е бил инфектиран, откакто се е срещал с различен от чужбина, който е пренесал вируса. Една година по-късно към този момент е неподвижен.

Според здравните служби в Съединени американски щати, множеството възрастни хора са имунизирани още от деца, затова имат отбраната от полио, само че последните няколко генерации избират да заложат на факири и шарлатани, само че не и да употребяват науката. В резултат на това е допустимо да станем очевидци на идната по-сериозна пандемия. Полио имунизацията е част от естествения имунизационен картон на всяко дете в Съединени американски щати, само че с помощта на анти-ваксинационните акции, можем да открием, че имаме всички предпоставки за сходно заболяване.

Докато си мислите, че това е някаква игра, дано не забравяме, че Франклин Рузвелт се разболява от полио през 1921 година и на 39 година възраст към този момент е неработоспособен и се движи посредством инвалиден стол. Като американски президент, неговата съществена задача е да откри решение на тази злина, като насочва всички сили за изобретяването на ваксина.

През 1954 година или към 9 години след неговата гибел, Джонас Салк ще открие ваксина и е на път да постави завършек на пандемията. Той дава своето изобретение изцяло гратис на целия свят. Успехът е толкоз огромен, че този вирус е на път да изчезне, най-малко доникъде на 90-те години, когато се повежда една отрицателна акция против него.

Ако се чудите, даже децата на Салк са имунизирани с неговата ваксина, най-вероятно и вие също.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР