Ваксинирали ли сте се срещу Covid-19? Това е, което по-голямата

...
Ваксинирали ли сте се срещу Covid-19? Това е, което по-голямата
Коментари Харесай

90% от шефовете в САЩ искат да знаят дали техните служители са ваксинирани срещу Covid-19

Ваксинирали ли сте се против Covid-19?
Това е, което по-голямата част от фирмите ще питат своите чиновници, съгласно ново изследване измежду изпълнителните шефове в Съединени американски щати, представено от организация MarketWatch, предава
 ЕМА позволи предпазване на имунизацията на Pfizer при температури на общоприети фризери ЕМА позволи предпазване на имунизацията на Pfizer при температури на общоприети фризери
Европейската организация по медикаментите позволи съхранението на имунизацията против ковид на Pfizer/BioNTech при по-високи температури о...
91% от 140-те интервюирани изпълнителни шефове споделят, че техните компании ще желаят чиновниците им да ги осведомят, откакто те бъдат имунизирани против ковид, съгласно изследването на KPMG - една от водещите международната данъчни, консултантски и счетоводна компания.
Този въпрос ще бъде част от новото обикновено, защото броят на случаите на Covid-19 понижава и равнищата на имунизации в Съединени американски щати не престават да се повишават, демонстрира изследването. Всичките изпълнителни шефове, интервюирани от KPMG, генерират най-малко 500 милиона $ годишни доходи.
Малко над половината изпълнителни шефове (52%) обявиха, че чакат бизнесът да се възстановява до есента или зимата на 2021 година Други 29% споделят, че ще отнеме време до някакъв миг през идната година, до момента в който други 19% споделят, че бизнесът се е трансформирал вечно.
Към датата на изследването (23-ти март 20201 г.) съвсем една трета от възрастните американци към този момент получиха най-малко една доза от двукратните ваксини, създадени от Moderna и Pfizer/BioNTech, съгласно на тракер от Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC). Малко над 17% са изцяло имунизирани, демонстрира още тракерът на CDC.
JohnsonJohnson JNJ е трета компанията в Съединени американски щати, която също получи наскоро позволение за незабавна приложимост на нейната еднодозова ваксина.
 Песков: Путин е добре след имунизацията, няма странични резултати Песков: Путин е добре след имунизацията, няма странични резултати
Президентът понася доста добре имунизацията против ковид, няма никакви странични резултат. Това заяви в петък пред публицисти прессекре...
Проучването на KPMG демонстрира, че доста компании ще желаят да знаят статуса на имунизация на своите чиновници, а насоките на Американската комисия за равни благоприятни условия за претовареност показват, че работодателите по принцип могат да изискват имунизации.
Изключение може да има за служащите, които " същински се придържат към религиозните си убеждения “ против имунизация или служащи с увреждания, които им пречи да бъдат имунизирани.
Работодателите могат да попитат за статуса на имунизация на служащ, защото това не е въпрос, обвързван с уврежданията, счита адвокатската адвокатска фирма Saul Ewing ArnsteinLehr. Отговорът на лицето " не разкрива безусловно здравното положение на служителя “, настояват от компанията. Може да има доста аргументи, заради които човек към момента не е получил имунизацията, означават юристите на компанията.
От една страна, служащият към момента може да няма достъп до дадена ваксина против Covid-19.
Половината от основните изпълнителни шефове, интервюирани от KPMG, обявиха, че най-голямото им терзание е, че политиката и достъпът до ваксини в другите страни ще попречат на напъните за имунизиране на личния състав. Например европейските страни изпитват компликации по полаганите от тях старания за имунизация.
 AstraZeneca: Европейски Съюз ще получи 10 млн. дози ваксина до края на март AstraZeneca: Европейски Съюз ще получи 10 млн. дози ваксина до края на март
Към сегашния миг няма плануван износ с изключение на към страните от COVAX. Страните от Европейския съюз ще получат близо 10 милиона дози в...
Една трета от изпълнителните шефове пък се тормозят, че чиновниците им няма да се ваксинират заради дезинформация по отношение на сигурността на имунизациите.
В Съединени американски щати по-малко хора изчакат и колебливостта отслабва, сочат последни анкети. Едва 22% от интервюираните през февруари от мозъчния концерн Kaiser Family Foundation са се класирали в категорията " изчакайте и вижте ", спрямо 31% през януари от 39% през декември.
Анкета на Pew Research Center, оповестена по-рано този месец, пък демонстрира че 69% от американците имат намерение да се ваксинират или към този момент са били имунизирани. Това е повече от 60% от американците, които са декларирали през ноември 2020 година, че възнамеряват да бъдат имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР