Ваксинацията трябва да е доброволен процес и тя не трябва

...
Ваксинацията трябва да е доброволен процес и тя не трябва
Коментари Харесай

Костадинов: Не съм религиозен гуру или водач на секта

Ваксинацията би трябвало да е непринуден развой и тя не би трябвало да води нито до права, нито до отговорности. Ако някой към мен реши да се имунизира - свободен е да го направи. Това е персонален избор. Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Костадин Костадинов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29699
Не съм лидер на фракция, не съм набожен гуру. Казвам това, което съм чел. Всеки може да вземе осведомен избор за себе си, всеки рационален човек може да го направи. Не трябва  да има втълпяване на ненавист на хората, които са решили да сложат ваксина и такива, които не са. Имам имунизирани другари, добави той.

По думите му в случай че не е била " откровената кражба на персонални данни той и до през днешния ден е нямало да знае, че в партията му има имунизирани хора. За мен това няма значение ", безапелационен е още Костадинов.

Според него, в случай че се наложи да е под карантина поради контакт с болен от ковид, то той ще я съблюдава.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29699  Мексиканският президент се болести наново с COVID-19 Мексиканският президент се болести наново с COVID-19  Чили стартира да слага четвърта доза против COVID-19 Чили стартира да слага четвърта доза против COVID-19  COVID-19 у нас: 6761 са новите случаи за 24 часа COVID-19 у нас: 6761 са новите случаи за 24 часа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР