Ваксинацията има ефект и спасява животи, а това е доказано

...
Ваксинацията има ефект и спасява животи, а това е доказано
Коментари Харесай

Еврокомисарят Тиери Бретон: България губи темпото в борбата с пандемията

Ваксинацията има резултат и избавя животи, а това е потвърдено от голямото количество хора по света, които към този момент са ваксинирани. Това съобщи еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон по Българска национална телевизия.

" България е доста значима страна в Европейския съюз. Всички сме европейци и всички би трябвало да се борим против една и съща пандемия. Но за жалост българските другари губят темпото в битката с пандемията и тук има най-вече смъртни случаи на глава от популацията, а това е доста огромна покруса ", сподели Бретон.

Той посочи, че имунизацията е единственото работещо решение все още. Вече са имунизирани 3 милиарда души по света и е ясно, че имунизациите са безвредни. В Европейски Съюз над 65% от популацията е имунизирано и това разрешава да се спасят животи.
свързани новини3577на 29.03.2021
" Имаме шанс в Европа, че имаме опция за имунизация. Повечето страни в света желаят помощ от нас, само че ние в Европа взехме решение половината от производството да бъде разпределено тук ", сподели още Бретон.

Очакванията са, че следва тежка пета вълна на епидемията, по тази причина е належащо слагането на трета доза ваксина.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР