Ваксината Pfizer е почти съвършена. Зад разработването на продукта за

...
Ваксината Pfizer е почти съвършена. Зад разработването на продукта за
Коментари Харесай

Разкриха точно как ваксината на Pfizer преборва COVID-19

Ваксината Pfizer е съвсем съвършена. Зад създаването на продукта за битка с COVID-19 стоят съпрузи, които провокираха голям интерес по целия свят, откакто оповестиха, че техният препарат има 90-процентова успеваемост.

Те са милиардери, само че избират да живеят непретенциозно в немския град Майнц. Угур Шахин и Йозлем Тюреджи са двойката, за която приказват всички. Тяхната компания Бионтех създаде имунизацията, за която се твърди, че има капацитет да постави края на пандемията. CNN се свързаха с Угур Шахин в дома му в Германия.

"Препаратът има отличен профил. Приближава се до съвършения. ", счита той.

Новината, че имунизацията против ковид има толкоз висока успеваемост беше посрещната с екстаз. Всички се надяват това да бъде доказано от идните разбори. За съпоставяне, имунизациите против сезонния грип имат успеваемост към 50 %.

"Ние, несъмнено, сме провели доста повече проби, в сравнение с публикувахме до момента. Това ни дава огромна убеденост. ", изясни Угур Шахин.

Двамата учени са от турски генезис. Угур е роден в Турция, израснал и учил в Германия. Йозлем е щерка на турски доктор, който емигрирал.

Запознават се по време на следването си, като откриват че са изцяло завладени от науката. Казват, че са работили даже в деня на сватбата си. Затова отхвърлят изказванията, че оповестяването на имунизацията е било обвързано с политически събития, като изборите в Съединените щати.

"Няма различен метод, с изключение на да бъдеш воден от това, което изисква науката. Бързаме, колкото е допустимо. Създали сме развой на работа, който на практика не прекъсва 24 часа в денонощието. И споделяме всички открития със здравните управляващи съвсем в действително време. ", сподели Угур Шахин.

Доктор Шахин и лекар Тюреджи станали милиардери още когато продали първата си изследователска компания на огромна японска компания. В момента Бионтех коства над 25 милиарда $. Угур Шахин споделя, че не следи курса на акциите и продължава да върви на работа с велосипед.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР