Ваксината на AstraZeneca създава тревога у пациентите. За това предупреди

...
Ваксината на AstraZeneca създава тревога у пациентите. За това предупреди
Коментари Харесай

Ваксината на AstraZeneca създавала тревога у българските пациенти, искат иРНК ваксини

Ваксината на AstraZeneca основава паника у пациентите . За това предизвести доктор Гергана Николова в утринния блок на Българска национална телевизия.

" За нас няма доставяне с ваксини ", посочи доктор Николова и добави, че пациентите имат предпочитание да се имунизират с иРНК имунизациите .

Това, което персоналните лекари желаят, е да няма опашки за ваксини, а да имат опция да изпратят поръчка за това по кое време да отидат да си ги получат . В 21 век да се струпат 100-200-300 индивида с хладилни чанти пред един вход не е добре, акцентира тя.
 Експерти мислят какво да се прави с имунизациите на
Експерти мислят какво да се прави с имунизациите на " Астра Зенека "

Португалското председателство предлага да не се ползва на хора под 60 години

Д-р Николова прикани ограниченията такива, каквито ги има, да се съблюдават. По думите ѝ всеки, който слуша вероятните връзки и затруднения може да си зададе въпроса дали да се имунизира с имунизацията на AstraZeneca . От нейните пациенти не е следила нищо друго с изключение на повишаване на температурата. Все отново има пациенти, които държат да се имунизират с тази ваксина.

Според доктор Николова първо би трябвало да се изчака решението на здравното министерство и решението, което ще вземат за имунизацията. Ваксинацията не е нещо елементарно и просто, а би трябвало да се прави от медици, които познават пациентите си, изясни тя.
 Какво би трябвало да знаете за имунизацията на AstraZeneca и редките случаи на тромбоза?
Какво би трябвало да знаете за имунизацията на AstraZeneca и редките случаи на тромбоза?

Главоболие, замъглено зрение, комплициране или припадъци

Д-р Николова уточни, че смисълът е да се даде нещо уместно, в подобаващата доза и по отношение на подобаващата характерност на продукта. Личните лекари персонално се обаждали на пациентите да ги осведомят. Имунизационният календар също e наваксан.

В момента персоналните лекари нямат иРНК ваксини , а те получили малко по-рано такива ваксини по два флакона Pfizer и два флакона Moderna. Те желаят да получат нужните количества, да ги декларират и да могат да създадат имунизацията на всички пациенти в безусловно кракът период.
 До май над 3 милиона имунизирани, оптимист Борисов Обновена
До май над 3 милиона имунизирани, оптимист Борисов

До средата на юни идват 2 700 000 ваксини от " Пфайзер "

Д-р Николова акцентира, че всички лекари, които са съумели да се доредят до имунизациите слагат всяко едно нещо, което са получили. При персоналните лекари най-лесно и най-бързо могат да се слагат имунизациите. Тя уточни, че е хубаво, че нещо се направило да има всеобща имунизация, само че имало предпочитано доставяне на едни кабинети за сметка на другите . Не трябваше да стане по този начин да бъдат ощетени пациентите, разяснява доктор Николова.

Най-важното не са парите, които получават лекарите при имунизация, а какво се случва с пациентите, които не могат да си слагат ваксина, уточни тя и запита за какво и при джипитата не станат нещата по този начин, както желаят . Става въпрос за едно огромно и съществено заболяване, само че ние би трябвало да можем да имунизираме и пациенти, които не са здравноосигурени, изиска доктор Николова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР