Ваксината е считана за най-силното оръжие за прекратяване на пандемията

...
Ваксината е считана за най-силното оръжие за прекратяване на пандемията
Коментари Харесай

Ваксинирай се и ще спечелиш - от сладолед, през пица, таблет, билети за мач и дори 1 млн. долара

Ваксината е считана за най-силното оръжие за преустановяване на пандемията от COVID-19, само че има доста хора, които не са склонни да се имунизират. Освен необикновени места за имунизиране, в целия свят се взимат любопитни ограничения за поощряване на имунизационния развой. От Съединени американски щати до Русия, разнообразни страни стартират самодейност за обосноваване на хората, които към момента се двоумят. Ежедневникът " Ту Отро Диарио “ показва някои от най-любопитните начинания:
Сладолед в студена Русия
В Русия над 9,4 милиона души към този момент са изцяло имунизирани, само че с напредването на акцията управляващите считат, че най-хубавият метод да насърчат популацията си да се имунизира е да получат безвъзмезден сладолед след операцията.
 Наш доктор, работещ в чужбина, с рецензия към медиите поради изявленията с проф. Андрей Чорбанов Наш доктор, работещ в чужбина, с рецензия към медиите поради изявленията с проф. Андрей Чорбанов
Д-р Аспарух Илиев, който е началник на лаборатория в региона на инфекциите на мозъка към Университета в Берн, разгласява сериозно мн...
Съединени американски щати, царе на офертите за имунизация
Няколко щата водят начинания, които обикалят по света. Ню Йорк непрестанно основава нови ограничения, като предлага безвъзмездни хамбургери и пържени картофи на имунизирани жители. Единственото належащо е да визиите картата, която удостоверява, че сте получили дозите. Но в Голямата ябълка, също се употребяват отстъпки за посещаване на зоопарка или пътешестване с метро.
За мнозина имунизирането е мотив за празнуване и американската верига Krispy Kreme Donuts раздава безвъзмездни ежедневни понички през останалата част от годината на тези, които към този момент са получили дозите.
Спортните събития също прибавят резултат - бейзболните тимове Yankees и Mets освен оферират имунизации в дните на съревнование, само че и раздават билети за мачовете си.
 Германците като цяло не утвърждават имунизираните против ковид да са привилегировани Германците като цяло не утвърждават имунизираните против ковид да са привилегировани
В изследване на института за проучване на публичното мнение YouGov от името на ДПА, 32% от германците декларират, че имунизираните срещ...
Но от всички оферти златния орден държи щата Охайо. Там ще се изтегли лотария за нито повече, нито по-малко от 1 000 000 $ на седмица измежду хората, които се имунизират. Тегленето ще се организира в продължение на четири седмици и ще има единствено петима спечелили. Сред условията е да са пълнолетни, да живеят в Охайо и да са получили най-малко първата доза ваксина против ковид.
Безплатна пица и таблети в Йерусалим
Израел е една от страните, която безапелационно води в проекта за имунизация. И измежду ограниченията са опцията да се получи гратис приготвена храна на всеки и даже някои питейни заведения раздават пици и бира.
В Йерусалим се разиграват и таблети измежду младежи, които заведат родителите си или различен възрастен над 50 години, с цел да се имунизират.

Още от ЗДРАВЕ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР