Ваксината е най-мощното оръжие в момента, с което разполагаме. Това

...
Ваксината е най-мощното оръжие в момента, с което разполагаме. Това
Коментари Харесай

Д-р Николай Брънзалов: Трябва да се мотивира населението да се ваксинира

Ваксината е най-мощното оръжие сега, с което разполагаме. Това сподели доктор Иван Брънзалов в предаването „ Още от деня ". „ Системата ще издържи, единствено че дано да не я пробваме какъв брой дълго време и за какъв брой талази. Защото най-после ще дам отрицателен отговор - че няма да издържи. В разгара на епидемията обаче имунизацията не е най-хубавото, тъй като тя няма да има същия резултат. Но изрично имунизационният развой не би трябвало да стопира ".

Много страни европейски към този момент не помниха за коронавирус епидемията, изясни Брънзалов. „ Примерно в една Унгария, в Холандия няма маски, няма никакви рестриктивни ограничения. Просто хората имат 80% покритие с ваксини и са не запомнили за този проблем. "

Явно нещо би трябвало да се направи, с цел да се стимулира популацията, с цел да се не помни за ковид, съобщи Брънзалов. „ Всеки има право да изрази мнението си, обаче би трябвало да се намерения, откакто си учил, да застанеш пред медиите, да следваш здравната просвета, а не да раздвояваш популацията. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР