Ваканцията извън граница може да се превърне в пълен кошмар,

...
Ваканцията извън граница може да се превърне в пълен кошмар,
Коментари Харесай

Защо е добре да резервирате само сутрешни полети?

Ваканцията отвън граница може да се трансформира в цялостен призрачен сън, в случай че първите часове от нея се наложи да изкарате на летището. Още повече, в случай че то е цялостно с хора и няма къде да намерите умерено място.

Заради това от Business Insider поучават пасажерите постоянно да резервират по-ранни полети.

Наистина, това може да коства няколко скъпи часа сън, само че въпреки това икономисва блъсканицата със стотици хора по опашките, които могат да бъдат в действителност неприятно прекарване.

От медията цитират няколко разнообразни проучвания, съгласно които при полетите рано сутринта има по-малка възможност от закъснения, в сравнение с при тези следобяд или вечерта.

За избягването на закъснения е най-добре излитането да бъде преди 8 часа, демонстрират данни на платформата FiveThirtyEight. От този час натам закъсненията се усилват, до момента в който доближат пика си към 18 часа по здрач.

Експертите от National Severe Storm Laboratory изясняват още, че при утринните полети е по-малко евентуална появяването на турболенции, като множеството гръмотевични стихии се появяват следобяд.

И още един плюс - някои самолетни компании продават билетите за ранните полети по-евтино от тези денем. А повода е това, че множеството пасажери избират да се наспят преди да отидат на летището. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР