Ваканционно селище Албена стартира кампания за отдаване под наем на

...
Ваканционно селище Албена стартира кампания за отдаване под наем на
Коментари Харесай

Албена стартира кампания за отдаване под наем на търговски площи в комплекса за сезон 2022

Ваканционно населено място Албена започва акция за отдаване чартърен на търговски площи в комплекса за идния летен туристически сезон.

Тя е ориентирана към юридически лица, еднолични търговци и създатели на свободна процедура, в областта на търговията с хранителни и нехранителни артикули, ресторантьорството, развлекателната активност. Налични са също благоприятни условия за даване на занаятчийските услуги – фризьорство; козметични процедури; салони за татуировки, маникюр и педикюр; ателиета за дърворезба и ръчно направени сувенири; масажни студиа и други Под наем се отдават още плажове, таксита и спортно-увеселителни атракциони. Обектите се намират на територията на целия комплекс, и по-специално на обособена комерсиална улица; открити щандове и павилиони; заведения за хранене, магазини, хотелски пространства и специфичен затрупан пазар " Нептун “.

Желаещите да аплайват за наемане на обект могат да се свържат с Живко Стоянов, началник на бранш " Наеми “, телефон +359 885 853 833, e-mail: [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР