Важното е да има правителство, то да бъде работещо и

...
Важното е да има правителство, то да бъде работещо и
Коментари Харесай

Стоян Денчев: Никой не оспорва членството ни в ЕС и НАТО, но българите не желаят да даваме оръжие на Украйна

" Важното е да има държавно управление, то да бъде работещо и да дава кураж на всеки български жител ", съобщи общественикът Стоян Денчев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той акцентира, че 67% от българите не желаят България да дава оръжие на Украйна и ръководещите би трябвало да се съобразят.

" Никой не оспорва участието ни в Европейски Съюз и НАТО. Въпросът е по какъв начин ще продължи да живее българинът. Политиците единствено си приказват, принадлежат на едно или друго общество. Някои са ястреби, някои - гълъби, някои - мисирки. Ще измислят нещо. Повечето мислят, че Нинова ще избяга от заканите към съдружните сътрудници. Може да трансформират заглавието на предлагането в последния миг, с цел да няма проблеми с Нинова ", допусна общественикът пред Bulgaria ON AIR.

Денчев е уверен, че страната ни може да продължи да изнася оръжия за трети страни, без това да навреди на обединението.

" Това е обикновено да се прави, като лоялни членове на НАТО е допустимо да го вършим. Така и по този начин изнасяме българско оръжие за Украйна, въпреки и непряко. Договорите са подписани по време на служебното държавно управление на Янев и не са с последна дестинация Украйна. Ако се спрат единствено до съставния елемент ремонт на украинска военна техника и продължим да доставяме оръжие на други страни, не на Украйна, България печели от това. Това е бизнес, който всяка страна практикува, за какво не и България ", акцентира Стоян Денчев.

Събеседникът предвижда, че кабинетът " Петков " няма да изкара цялостен мандат. А предварителните избори най-вероятно ще бъдат дружно с локалните.

" Може да има образуване на друго държавно управление или държавно управление на малцинството. Тогава, когато несъгласията сред народа и тези, които го ръководят, станат непредсказуеми, очевидно би трябвало да има смяна на политическата и икономическата конюнктура. Днес на митинги излизат стотици, на следващия ден ще са хиляди. Хлябът ще изкара хората по улиците ", уверен е общественикът.

И акцентира, че около хляба не би трябвало да забравяме и духовността.

" Много хора са боядисвали и ремонтирали читалища. България ще я има, до момента в който ги има читалищата. Те са първопричината за съхранението на българската еднаквост. Важно е да запазим духовността и да можем да се нахраним редом, без да губим едното ", съобщи почетният ръководител на Съюза на читалищата в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР