Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните,

...
Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните,
Коментари Харесай

Само 4 опасни дни през юни, но могат да преобърнат живота ви!

Важно е постоянно да сте наясно освен с удобните, само че и с най-опасните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете естетика с другите.

Днес ще ви разкрием кои тъкмо са най-неблагоприятните дни от месец юни и по този начин ще ви помогнем да се отървете от неприятностите и да подобрите настроението си в най-опасните дни на месеца.

Опитайте се тези дни да държите кормилото на живота си крепко и да се занимавате единствено с неща, които ви носят вътрешна естетика и успокоение. Не започвайте значими каузи в тези дни и не провокирайте хората към себе си.

Ето и листата с най-опасните дни и препоръките какво да вършиме по време на тях:

4 юни – Меркурий в съвпад с Уран

Това е извънредно рисков ден за работа, връзка и финансова активност. Меркурий дава отговор за деловата сфера и сферата на връзката, а Уран предизвика появяването на непредвидими събития. В този случай непредсказуемите събития ще бъдат свързани най-вече с финансовия бранш. Уран може да ви накара ненадейно да загубите способността си бързо да вземате верни решения. По-добре е да предприемате единствено добре премислени стъпки в този ден, с цел да не си навлечете проблеми. Не давайте пари назаем на никого и не задлъжнявайте, в противоположен случай можете да си навлечете неприятности.

17 юни - началото на ретроградната фаза на Сатурн

Сатурн ще бъде назадничав от 17 юни до 3 ноември. Това ще бъде време на операция и подем на токсичността. На 17 юни това токсично въздействие на планетата ще бъде доста осезаемо. В този ден са вероятни изменничества и извънредно огромен брой дребни неприятности в любовта. Други области от живота също ще пострадат. Възможни са обърквания в проектите, появяването на необясними страхове и трудности по пътя към задачите. Бъдете деликатни в този сложен и доста непредвидим ден.

27 юни – Меркурий влиза в Рак

На 27-и Меркурий ще премине в знака Рак, което е извънредно неподходящо за самия него. Енергията на детайла Вода доста ще утежни настроението на планетата. Денят ще е доста несъответствуващ за пътешестване, промяна на ситуацията, другарство. Но крие и подводни камъни - внимавайте какво говорите в този ден, тъй като има огромна заплаха да засегнете надълбоко непосредствен човек без да го желаете.

30 юни - началото на ретроградната фаза на Нептун

Втората планета, която стартира своето ретроградно придвижване през юни, е Нептун. Той е настойник на възприятията и страстите, тъй че на 30 юни можете да очаквате необяснимо мощни промени в настроението. Повечето от проблемите ни ще дойдат безусловно от нищото. Много от нас ще бъдат завладени от необяснима носталгия по предишното. Възможно е доста от нас да се върнат обратно към тъжни мемоари, страхове, неприятни привички, написа Една.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР