Важно е политиците да бъдат близо до засегнатите от бедствия

...
Важно е политиците да бъдат близо до засегнатите от бедствия
Коментари Харесай

Николай Денков: Важно е политиците да бъдат близо до засегнатите от бедствия райони

Важно е политиците да бъдат покрай засегнатите от бедствия региони. В изявление за предаването „ На фокус “ някогашният министър-председател Николай Денков приказва за неотдавнашното си посещаване дружно с Кирил Петков в село, наранено от пожар.

Важно е политиците да бъдат покрай засегнатите от бедствия региони

Денков акцентира, че задачата на визитата не е била гласност, а да се оцени дали има някакви спомагателни потребности или информация, които могат да оказват помощ за справяне със обстановката.

Денков подлага на критика настоящия вътрешен министър Калин Стоянов, заявявайки, че самоувереността му основава проблеми и че главната му отговорност е да предотврати конфликтни обстановки. Бившият министър председател също по този начин загатна, че е изискал оставката на Стоянов по време на среща на Съвета по сигурността при министър-председателя.

Николай Денков: Важно е политиците да бъдат покрай засегнатите от бедствия региони 21.07.24 19:02 Скандал с Nestle: Компанията филтрира вода, инфектирана с с Escherichia coli и я продава като „ натурална минерална “ 21.07.24 18:57 Операция на простата на пациент с неповторимо сърдечно-съдово заболяване, направиха в болница „ Доверие “ (ВИДЕО) 21.07.24 18:55 RS: Назначаването на Ванс ще бъде повратна точка за външната политика на Съединени американски щати 21.07.24 18:16 Борис Джонсън приканва Киев да одобри новите граници на Русия 21.07.24 18:14

напомня, че изгониха Кирил Петков и Николай Денков от село Воден, Ямболско

Пострадали от пожара са нарекли съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков и някогашния министър председател акад. Николай Денков екскурзианти и са ги изгонили от региона на село Воден, Ямболско. Селото пострада най-вече мощния пожар тези дни. По предварителни данни на Националната пожарна евентуално 72 000 декара са изгорелите площи.

Инцидентът се е разиграл пред кметството на село Воден.

„ Изчезвайте екскурзианти такива! Изчезвайте, да ви няма. Екскурзианти не ми трябват “, обърна се локален гражданин към Петков, който изиска да беседва с него.

Източник: Нова

Още вести четете в: Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР