Важно е, когато една политическа партия даде своите заявки преди

...
Важно е, когато една политическа партия даде своите заявки преди
Коментари Харесай

Петков: Още днес смятаме да влезем в разговори с другите лидери

Важно е, когато една политическа партия даде своите поръчки преди изборите - да ги следва. По този мотив предлагането на „ Продължаваме Промяната ” за министър председател ще бъде Кирил Петков, а за финансов министър - Асен Василев ”. Това сподели самият водач на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Партията е първа политическа мощ с 25.65%, при 99.51% обработени протоколи. " Ако нашите съдружни сътрудници ни убедят, че някой има още по-добро CV от Асен Василев или по-добър метод за ръководство на България и по-добра ефикасност или образованието му е по-добро, бихме се вслушали. Не влизаме с концепцията за кариерни развития за никого ", посочи Петков пред Нова телевизия.

" Още през днешния ден считаме да влезем в диалози с другите водачи. Идеята е да създадем нов развой на полемика. Вярваме, че имаме много неща, които ни сплотяват. Имаме доста общи тематики, в това число и с Има Такъв Народ ", изясни водачът на Политическа партия. Той добави, че желанието на партията му е да се създадат работни групи, които да съберат всички партии, с които вероятно ще влязат в коалиция: " Да стартираме да приказваме по тези политики с специалистите на всяка от силите. "

Лидерска среща също ще има, а диалозите няма да са за това кое министерство за кого ще е, а за организирането на развой, който да сплоти тимовете през цялото време: " Да влезем в договаряния, които ще дадат резултат с ясни политики и с ясното им осъществяване ", посочи още съпредседателят на Политическа партия. Той уточни, че има намерение да се излъчват онлайн онлайн част от срещите на работните групи. " Ползотворно ще е за българския народ да чуе какви са политиките и кои са разликите, по които дебатираме. Да е ясно, че няма подмолни покупко-продажби и непозволени полемики. Всички би трябвало да знаят, че имаме обща национална цел ", означи Петков.

Той разгласи, че към този момент се е чул с част от политическите водачи.  " С Корнелия Нинова, с Христо Иванов и със Слави Трифонов. На Слави му се обадих аз, с цел да кажа, че тръгваме с положително желание за обща работа ", сподели Кирил Петков. За диалога с водача на „ ИТН ” допълни, че не са преговаряли: " Оптимистичното е, че имаме едно огромно болшинство на хора, които желаят смяна този път. Явно започваме да виждаме, че допирните точки са повече, в сравнение с разграничителните. "

В съглашението с останалите партии водачът на Политическа партия разяснява, че ще бъдат включени оптимално доста елементи, с цел да се е обвързал всеки с точни и ясни съответни цели: " Главният прокурор е една точка, която изисква конституционно болшинство. Нашата коалиция няма по какъв начин да има такова, само че ще създадем ясни стъпки. Ще чуем всеки един от нашите сътрудници. Вярваме, че първа стъпка би била да тръгнем през КПКОНПИ. Г-н Цацаров не би трябвало да я оглавява ", счита политикът.

" Имената би трябвало да следват ясните дефиниции за всяка една от позициите. Не можем да приказваме за името, без да сме дефинирали какво би трябвало да направи този човек или какви характерности, триумфи, персонална биография да има ", смята Петков. По думите му най-важно е да не се влезе в лидерски полемики от вида " моят човек - твоят човек ": " Въпросът е, че би трябвало да създадем А тима на България. Този тим има дефиниции, обучение, реализирани триумфи. Всеки един от нашите съдружни сътрудници има правото да предложи подобен човек. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР