Важно е как се излиза от чакалнята за еврозоната, а

...
Важно е как се излиза от чакалнята за еврозоната, а
Коментари Харесай

Според БСП управляващите лъжат и крият информация за еврозоната

Важно е по какъв начин се излиза от чакалнята за еврозоната, а не по какъв начин се влиза - никой не може да даде гаранции . Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев по време на дебата по проекторешението, даващо гаранции за влизането на България в еврозоната.
Според него се лъже и се крие информация от българския народ.
Според проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия шефът на Българска народна банка и министърът на финансите не участват на дебата, защото не желаят да споделят отговорността.
„ Накрая резолюцията на Европа, Амстердам, приключва по този начин, че всички участници в преговорния развой, става дума за излизане на ERM 2, в това число представителят на ЕЦБ си резервират правото да стартират конфиденциална процедура за преразглеждане на централните курсове.
Това, което значи, което ви обясняваме от няколко дни. Какво ще договаря българското държавно управление за чакалнята. Важно е по какъв начин се излиза “ , сподели още проф. Гечев, представен от Фокус.
Стана ясно, че Българска социалистическа партия ще се въздържи по проекторешението за гаранции при влизане в еврозоната . От опозицията приканиха да се отдръпна предлагането в Закона за Българска народна банка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР