Важно е гражданите да видят служебния кабинет и първите му

...
Важно е гражданите да видят служебния кабинет и първите му
Коментари Харесай

Даниел Митов: Васил Божков влиза във властта чрез президента

Важно е жителите да видят служебния кабинет и първите му дейности, съобщи Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Първото деяние е уволнението на основния очевидец против съветника на президента Пламен Узунов от Министерство на вътрешните работи, по-късно назначението на жена, която е не просто създател на партията на Васил Божков, а и член на управлението, означи Митов.

"Онези олигарси, които последните години живеят отвън България по всякакви дестинации, явно през президента добиват някакви позиции в администрацията ", съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

И акцентира, че това, което виждат в този момент са доста странни назначения. Заяви, че ще се опълчват на уволнението на експерти и назначението на "някакви доста странни хора ".

И дефинира като "много другоземен избор " новоназначения началник на Национална агенция за приходите. За уволнението на предходната директорка, при която имаше приключване на данни, Митов съобщи, че причини за уволняване постоянно ще се намерят.

По думите му в служебния кабинет има и попадения - министърът на външните работи, министърът на защитата, които са експерти и с които той е работил.

Митов разяснява и избирането му за заместник-председател на ГЕРБ, като акцентира, че постоянно е седял вдясно, в дясно-консервативното пространство. Сменил е няколко партии, само че те постоянно са били десни, някои от тях към този момент не съществуват, съобщи той.

Митов разяснява и държанието на "Демократична България ", като уточни, че са взели вота на гласоподавателите и са го сложили разполагаем на президента на Българска социалистическа партия.

"Кабинетът, който е спретнат сега, си е кабинет до известна степен и на Българска социалистическа партия ", съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР