Важно е датата на изборите да бъде съобразена със здравната

...
Важно е датата на изборите да бъде съобразена със здравната
Коментари Харесай

Нинова: Ще решим след изборите дали Радев ще е нашият кандидат

Важно е датата на изборите да бъде съобразена със здравната конюнктура в страната. Решението е на президента, ние сме подготвени и за 28 март, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БНР.

Ще има ред в партията, разпоредбите важат за всички, разяснява тя предлагането за изключването на Георги Гергов от Българска социалистическа партия поради неспазване на Устава. Редовите социалисти към този момент се произнесоха по лидерския въпрос в Българска социалистическа партия.

Отношенията ни с президента Радев постоянно са били кардинални - партията не се меси в работата на прездента, ние сме го издигнали, с наша поддръжка, само че той е президент на всички българи, а ние като партия пък имаме собствен път на държание.

С Радев имаме общи позиции по редица въпроси. От друга страна, имали сме и разнообразни отзиви, когато следваме нашата политика. Отношенията ни са въз основата на взаимно почитание.

Дали Радев ще бъде нашия претендент за президент - ще решаваме в партията след парламентарните избори, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Няма да има смяна в отношението ни към Македония след изборите, няма да се промени позицията ни по въпроса за участието на РСМ в Европейски Съюз, съобщи Нинова и акцентира - националният интерес на България би трябвало да бъде предпазен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР