Важно е да се знае, че ние дадохме "зелена" светлина

...
Важно е да се знае, че ние дадохме "зелена" светлина
Коментари Харесай

Вигенин: Не изнудваме Северна Македония

Важно е да се знае, че ние дадохме "зелена " светлина на Северна Македония в процеса й за присъеднияване към Европейски Съюз, а не "жълт " картон. Другото, което би трябвало да се подчертае, е че тази светлина не е безусловна. За първи път слагаме съответни условия, които държим да бъдат спазени.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 някогашният външен министър и настояш народен представител Кристиан Вигенин. "Твърде скоро стартира този развой. Предстоят срещи и може да се каже, че един тип беше реализиран триумф в мечтаната посока ", акцентира още той.

"Чрез нашата позиция ние подчертаваме, че няма да позволим да има едно по този начин наречено "тупкане на топката ". Ако не се изпълнят тези условия, в случай че това не се случи, ние можем да останем последните, които да поддържат Македония. Ако се случи противоположното, ще сме първите, които ще ги подкрепим. " сподели Вигенин.

"Да не наподобява като изнудваме, ние държим историческите източници да се държат, да стъпят дружно за истината. В рамките на присъединителния развой, ние желаеме да почистим тези проблеми. В общи линии на нас ни следва една доста комплицирана шахматна игра със Северна Македония ", означи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР