Важно е да се помни, че след ритуала за изчистване

...
Важно е да се помни, че след ритуала за изчистване
Коментари Харесай

3 проверени начина за енергийно прочистване

Важно е да се помни, че след ритуала за изчистване на жилището енергийната нечистотия от пространството може да попадне върху вас (особено чувствителни са косите и кожата). Затова са нужни изчистващи процедури за физическото тяло.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СОЛ

Солта прелестно почиства освен кожата, само че и енергетиката на индивида. Най-добре е, в случай че имате опция, да отидете на море. В противоположен случай прелестно ще почисти енергетиката ви и вана със солена вода. Половин кг елементарна каменна сол се разтваря в топла вана, изчаква се водата да стане с температурата на тялото, прибавят се 2-3 капки йод и при опция аромамасла: лавандула (ако имате потребност от отпускане) или масло от портокал (ако би трябвало да се ободрите). По предпочитание може да се сложат и листенца от цветя. Курсът е 7 вани един път на ден по 15 мин. След спиране от седмица може да се повтори.

ОПИТАЙТЕ КОНТРАСТ

Прекрасен метод за бързо изчистване на енергетиката на индивида е контрастният душ. Прекаляването може да навреди на здравето. Затова се обливайте с вода с температура, която е хладка, само че удобна. Ако би трябвало да укрепите енергетиката, следвайте схемата топло – студено пет пъти. При обикновено положение е задоволително три пъти. Повтаря се 1 – 2 пъти седмично.
ПОГОВОРЕТЕ С ВОДАТА
Водата е една от двете изчистващи стихии и още един прелестен метод за изчистване на енергетиката. Ако имате опция, седнете на безлюдно място на брега на река. Ако ли не -просто вкъщи на ръба на ваната, като потопите краката си във водата. Можете да слушате по какъв начин тя тече, а още по-добре е да „ поговорите “ с нея. Разкажете и какво ви безпокои, напряга и изтезава в живота. Водата ще почисти енергетиката ви и ще вземе негатива със себе си – неслучайно поговорката гласи, че в една река не може да се влезе два пъти. Подобна методика се практикува в езотеричните школи.

Източник: po-krasivi.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР