Важно е да бъде осигурен един безпристрастен, законосъобразен и честен

...
Важно е да бъде осигурен един безпристрастен, законосъобразен и честен
Коментари Харесай

Марияна Николова: Ще бъда безкомпромисна за честния вот

Важно е да бъде обезпечен един неутрален, закономерен и почтен избор и да няма грам подозрение в гласоподавателя, че има някаква операция. За това нещо аз ще бъда безкомпромисна. Това съобщи в ефира на министърът на туризма Марияна Николова, която беше избрана от правителство да дава отговор за организацията на изборите на 4 април. 

" Тези избори са характерни и комплицирани заради обстоятелството, че сега сме в епидемиологична конюнктура. По отношение на организацията и техническата подготовка тя към този момент е почнала. Има елементи, които би трябвало да бъдат изяснени и имаше отворени въпроси, които трябваше да бъдат решени. Там се изисква административни процедури да се спазят и юридически правила, техническа организация, задоволително срещи, които би трябвало да бъдат извършени с способените институции ", съобщи вицепремиерът Николова. 

Тя сподели, че през вчерашния ден са реализирани договорености с ЦИК и към този момент съответното ведомство в лицето на Министерство на вътрешните работи обезпечава защитата на склада, където се охраняват сега машините. Вече е публикуван и одобрен и здравният проток за провеждането на изборите.

" Ние осигурихме защита, по този начин както беше поръчката на държавното управление, че Министерство на вътрешните работи ще обезпечи невиждана защита и няма никакво подозрение в това, че може да има някаква операция във връзка с влизане - излизане, нерегламентиран достъп. Още от през вчерашния ден коли на Жандармерията охраняват машините. Снощи имаше и приемо-предаване на няколко броя машини заради обстоятелството, че държавната организация за електронно ръководство би трябвало да извърши така наречен удостовереност на софтуера, на документите и на годността на тези механически средства, с цел да няма и грам подозрение, че има някаква нередовност ", сподели вицепремиерът. 

Според нея всеобщата имунизация е единственото решение в туризма. " Предложих на Националния имунизационен щаб е всички, които работят в бранш туризъм и са на първа линия да бъдат имунизирани преди главния летен сезон ", изясни Николова.

Тя регистрира, че към настоящия миг хотелиерският и ресторантьорският отрасъл ловко се възползват от мярката 60/40, която за бранш " Туризъм " е 80/20. Вицепремиерът означи още, че летният сезон ще започва най-рано на 24 май. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР