ВАЖНО! ДНЕС - 19.00ч. пред БНТ!Елате отново да поискаме оставката

...
ВАЖНО! ДНЕС - 19.00ч. пред БНТ!Елате отново да поискаме оставката
Коментари Харесай

БОЕЦ пак ще поискат оставката на Кошлуков пред БНТ

ВАЖНО! ДНЕС - 19.00ч. пред Българска национална телевизия!
Елате още веднъж да желаяме оставката на Кошлуков!
" Гражданска Панорама " пред Българска национална телевизия – този път в ЧЕТВЪРТЪК, 8 юли 2021 година! Ще продължим пред Българска национална телевизия с шестото издание, още веднъж от 19:00 ч.

Това е формат, с който доказахме на продуцентите на истинското седмично предаване на Българска национална телевизия, че няма нищо ужасно в студиото да има специалисти, политици и жители, които не декламират единствено опорни точки на властта.
Гражданската " Панорама " е самодейност на БОЕЦ, която започнахме през 2020 година по време на митингите с искане за оставките на Борисов, Гешев, Цацаров и Кошлуков! С това издание ще отбележим и една година от началото на митингите.
Докато от студиото на " Панорама " в петък вечер отново ще дадат думата на про-мафиотски говорещи глави, на площада пред Националната телевизия ние осигуряваме различни отзиви, приказваме по тематики и за събития, които медията, издъ̀ржана с нашите налози, премълчава или неглижира.

Този четвъртък Панорамата ще е в три елементи:
Първата част ще е отдадена напълно на идните избори.
Втората част: “Темите от седмицата " — ще разясняваме всичко значимо от миналите дни, без цензура и ограничавания.
Трета част: една година от началото на митингите. Равносметката.
В петък партиите закриват своите предизборни акции, елате в четвъртък пред Българска национална телевизия на Гражданската Панорама дружно да им кажем какво чакаме от тях и че взаимни отстъпки няма да вършим. Няма да позволим да се случи следващата замяна и жителите да бъдем излъгани още веднъж.

Разбира се, нашият микрофон е свободен и чакаме и представители на партиите отвън статуквото да се причислят, да изразят позиции по поставените тематики и да отговорят на въпросите на жителите. Ще ги поканим и призовем да дойдат.
Най-важното — дано непримиримите се съберем още веднъж! Не можем да бъдем същински свободни без независимост на словото и без свободни медии!

Елате в ДНЕС пред Българска национална телевизия дружно да желаяме ОСТАВКАТА на Кошлуков — прислужникът на мафията! Може и пешком, може и с метрото.

БОЕЦ, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР