Важни промени в правилата на балона в Римини, където ще

...
Важни промени в правилата на балона в Римини, където ще
Коментари Харесай

Променят правила в Лигата на нациите по волейбол

Важни промени в разпоредбите на балона в Римини, където ще се играят дуелите от Волейболната лига на нациите (ВНЛ), бяха оповестени през вчерашния ден от Международната федерация по волейбол (FIVB). След изчерпателен разбор на обстановката, дружно със заинтригуваните страни и с здравно утвърждение на работната група по отношение на Covid-19, управителният орган реши да разреши на националните тимове по време на събитието да сменят до шест играчи в съставите за шампионата, според непоколебим график.

Смяната обаче може да се извърши единствено един път и на избрана дата: 9 юни за женските тимове и 12 юни за мъжките тимове. В същото време най-малко същия брой членове на делегацията би трябвало да изоставен балона, като плануваните промени би трябвало да бъдат написани две седмици преди началото на надпреварата.

Припомняме се, че концепцията бе утвърдена през януари - най-хубавите тимове ще бъдат настанени и ще се състезават в един балон по време на събитието. Отборите ще играят всеки против всеки - с общо 15 мача на тим сред 25 май и 20 юни при дамите, и от 28 май до 23 юни при мъжете. След това четирите най-хубави тима, а не нормалните шест, ще продължат към финалите на Лигата, с цел да се борят за купата.

Тъй като сигурността е приоритет, би трябвало да бъдат изпълнени редица условия, в това число спазването на две карантини (една, от които задължителна) и четири теста, преди и след идването в Римини.

От FIVB уведомиха, че наградният фонд на конкуренцията няма да се промени. Заради решението за анулация на тазгодишното издание на Challenger Cup, няма да има изпадащи от тимовете " кандидати ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР