Важната ни задача днес е силна социална подкрепа и повишаване

...
Важната ни задача днес е силна социална подкрепа и повишаване
Коментари Харесай

Веска Ненчева: БСП има ясен план за социална подкрепа и по-високи доходи

„ Важната ни задача през днешния ден е мощна обществена поддръжка и повишение на приходите, с цел да преведем по-леко хората през рецесиите и зимата. Българска социалистическа партия има явен проект с 10 стъпки за първите 100 дни ръководство. “ Това обявиха на поредност от срещи в Горна Махала и Калояново, Момино село и Раковски, в Първомай лидерът на “БСП за България ” в Пловдив-област Веска Ненчева и претендентите за народни представители Калин Калапанков, Стефан Марушкин и Иван Яков.

Председателят на Българска социалистическа партия в Първомай Светозар Славчев, негови сътрудници общински ръководители на партийни структури, социалисти, поданици на общини от пловдивско също се включиха в диалозите.

“Благодаря на хората за оценката за свършеното от нас и за поддръжката за номер 28, с цел да продължим обществената стратегия на Българска социалистическа партия. За да излезем по-леко от рецесиите и зимата. За да живеем в обществена и сигурна страна ”, съобщи Веска Ненчева и прикани хората да гласоподават.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР