Важна вест за работа получава зодия СтрелецЕто хороскопа на ОвенОвните

...
Важна вест за работа получава зодия СтрелецЕто хороскопа на ОвенОвните
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 юли: Важна вест за работа получава зодия

Важна новина за работа получава зодия Стрелец

Ето хороскопа на

Овен

Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!
 

Близнаци

Днес не би трябвало да предвиждате, по какъв начин ще работят обкръжаващите, тъй като денят е цялостен с несигурност. Просто би трябвало да сте подготвени за всичко. Някой от власт имащите може да се опита да Ви смачка с властта си, само че е по-добре да се въздържате от обвинявания, че блъфират или пък да поставите под подозрение нечий изявления. Това може да се окажат извънредно виновни нападки. Вместо това, дръжте се настрани от всички, които се пробват да Ви манипулират. Почакайте, до момента в който обстановката стане по-предсказуема, и чак по-късно може да реагирате.
 

Рак

Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има огромна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.
 

Лъв

Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно.

Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика.

Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
 

Дева

Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.
 

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с голям енергиен капацитет, само че и потребностите са огромни. Трудно се оправят хората с психологични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В подобен миг се решавате на връзка, от която в предишното сте бягали.

Кой знае, може да е за положително, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока.

Неблагоприятно за интервенции, свързани с огромна кръвозагуба.
 

Скорпион

Денят е под напрежение и комплициран. Ще останете на саме със личните си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и поддръжка.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и през днешния ден ще виждате непознатите недостатъци и дефекти, а на достолепията няма да обръщате внимание. Имайте поради, че и на Вас гледат по същия метод. Не се учудвайте, в случай че дребните Ви пропуски мигновено станат притежание на всички. Това не е най-хубавия ден за сантиментални срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е много сложна работа.
 

Стрелец

Днес може да узнаете нещо доста значимо, само че указания за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, по какъв начин да се разпореждате с нея. Успех!
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.
 

Риби

Предстои Ви сполучлив ден. Вашият обичан човек ще бъде непрекъснато до Вас, когато се занимавате със своите работи, само че това напълно няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви разреши да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и предпазено. Както в никакъв случай.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР