Важна новина за наемателите на общински жилища – вече няма

...
Важна новина за наемателите на общински жилища – вече няма
Коментари Харесай

Столична община спечели срещу жалба на кмета на Красно село

Важна вест за наемателите на общински жилища – към този момент няма спънка за продажба на общинските жилища от страна на районните администрации на жителите, които имат право да ги закупят.  Това написа Георги Георгиев, ръководителят на СОС, в профила си във фейсбук.

„ С решение на градския парламент от 26-и май тази година, успяхме да решим дълготраен проблем на наемателите на общински жилища в София, които желаят да ги закупят. Заради тъжба на кмета на регион „ Красно село “ Росина Станиславова, осъществяването на решението да бъдат продадени 1 492 общински жилища на настанените в тях жители, се забави с 5 месеца.

Спечелихме обаче и тази борба - съдът се произнесе в наша изгода и удостовери, че сме си свършили работата и към този момент няма никаква спънка да се извършва законното решение на общинския съвет.

Апелирам жителите да ни алармират при положение на веселба и несъблюдение на отговорностите на районните администрации по продажбата на общинските жилища, с цел да предприемем съответните дейности за надзор, в случай че някой не се преценява с решението на съвета, което хиляди фамилии чакаха с години ", добавя още Георгиев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР