Важна е и обучеността на състава. Не да блъскаш с

...
Важна е и обучеността на състава. Не да блъскаш с
Коментари Харесай

Експертът Иван Анчев пред Кулезич: В системата на МВР и сигурност...

Важна е и обучеността на състава. Не да блъскаш с кубинката в стъклото с цел да изведеш човек от колата, а става с тази и тази хватка, изясни той в

Много е значимо и оборудването в Министерство на вътрешните работи. Анчев сподели едно на ниска цена устройство за чупене на стъкло и рязане на колан, което коства 7 $. Няма го у нас, тъй като няма познание и предпочитание. Джипа на един американски служител на реда е като склад за оръжие, уточни създателят на " Център за предотвратява не хибридни офанзива ".

Ако извършите анкета пред полицейските чиновници на Министерство на вътрешните работи за това, каква конструкция е МРР - репресивна  или работа за жителите, ще напишат, че е репресивна. Тази мантра продължава да бъде в България. Защото няма смяна в метода на мислене, в образованието, уточни той.

 

 

До шеф на отдел в системата има някакво политическо въздействие. И това не е единствено за Министерство на вътрешните работи, а за цялата система за сигурност. Тази политизация изяжда живия организъм на България. Работи се на правилото - неприятен, но наш, изясни той.

 

Първата смяна би трябвало да бъде от една ясна политическа воля. Денков споделя не одобрявам министър Стоянов, а Борисови го пази. А някогашен вътрешен министър упреква зам.-главен секретар в трафик на хора. Потресаващо е!  Нещата са мъчно обратими, сподели още Анчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР